/ Nieuwsarchief / Geslaagde slotweek!

Geslaagde slotweek!

Nieuwsbericht 17 oktober 2018 - Presidential Cycling Tour of Turkey (2.UWT, TUR), Chrono des Nations, ITT (1.1, FRA) & Nationale Sluitingsprijs Putte-Kapellen (

Het wegseizoen 2018 zit erop. Onze renners sluiten af met een geslaagde slotweek: prima prestaties in de Ronde van Turkije en net top 10 voor Jonas Rickaert in de Chrono des Nations en Milan Menten in de Sluitingsprijs Putte-Kapellen.

Elke dag waren we mee in de kopgroep van de dag in Turkije, Kenneth Van Rooy, Thomas Sprengers, Aimé De Gendt en Preben Van Hecke was onze aanvallers van dienst. Met Christophe Noppe pakten we top 10 in twee ritten en nog een twaalfde plaats en Kenneth Van Rooy eindigde twee keer op plaats 11. Gedurende twee dagen stonden we aan kop van het ploegenklassement waarin we uiteindelijk vijfde werden. In de eindstand deden Thomas (15e), Kevin Deltombe (17e) en Mathias Van Gompel (28e) het sterk. Zo heeft iedereen zich getoond in deze WorldTour rittenwedstrijd, knap gedaan!Milan Menten (foto © Tim De Waele / Gettysport)

 

Nieuwsarchief per categorie


 

Volledig nieuwsarchief


Onze partners