/ Nieuwsarchief / Noppe 8e, Van Rooy in vlucht van de dag

Noppe 8e, Van Rooy in vlucht van de dag

Nieuwsbericht 9 oktober 2018 - Presidential Cycling Tour of Turkey (2.UWT, TUR), Paris-Tours, Paris-Bourges, Münsterland Giro

De Argentijn Maximiliano Richeze won vandaag de openingsrit in de Ronde van Turkije. Christophe Noppe was achtste en eerste Belg en Kenneth Van Rooy trok mee in de vlucht van de dag.

Met de Presidential Cycling Tour of Turkey kunnen Aimé De Gendt, Kevin Deltombe, Christophe Noppe, Thomas Sprengers, Mathias Van Gompel, Preben Van Hecke en Kenneth Van Rooy hun wegseizoen 2018 afsluiten met een mooie rittenwedstrijd op Worldtour niveau. De openingsrit ging in de sprint naar Richeze. Kenneth was mee in de kopgroep van vijf, pakte punten voor de bergprijs en bonificatieseconden in een tussenspurt. In de stand staat hij zo op plaats vier en Christophe op negen.

De voorbije week waren er nog mooie uitslagen van Mathias Van Gompel, achtste in de Sparkassen Münsterland Giro, en van Milan Menten, vijfde in Paris-Bourges. Jonas Rickaert werd ook nog zesde in het Herfstcriterium te Oostrozebeke. Jonas en Dries Van Gestel waren zondag nog onze beste renners in Paris-Tours, de eerste editie met enkele onverharde wegen doorheen wijngaarden.


Kenneth Van Rooy (foto © Luc Croes, Eeklo)

 

Nieuwsarchief per categorie


 

Volledig nieuwsarchief


Onze partners