/ Nieuwsarchief / Voorbereiding op wegseizoen 2019 komt op gang

Voorbereiding op wegseizoen 2019 komt op gang

Nieuwsbericht 5 January 2019 - Teamnieuws

Aan alle renners, stafleden, omkadering, sponsors, hun familie, en aan alle supporters en fans, de allerbeste wensen voor een gelukkig en succesvol 2019! Het nieuwe jaar is nog pril maar drie van onze pistiers zijn al aan de slag in de Woningzesdaagse Rotterdam. Voor de overige renners is er zaterdag een groepstraining voorzien en intussen maakt iedereen zich op voor onze traditionele 10 daagse trainingsstage in het Spaanse Calpe.

Kenny De Ketele met Robbe Ghys en Moreno De Pauw gekoppeld aan Pim Ligthart rijden momenteel de de Woningzesdaagse Rotterdam. Intussen komt de voorbereiding op het wegseizoen 2019 helemaal op gang met de trainingsstage. Volgende woensdag en donderdag komt iedereen aan in Gran Hotel Sol y Mar. Ploegleiding en omkadering zullen twintig renners opvolgen en begeleiden. Afwezig zijn onze pistiers Kenny De Ketele en Moreno De Pauw.

Ons truitje ondergaat enkele wijzigingen bij de co-sponsors: het Eddy Merckx logo werd vernieuwd en Etixx Sports Nutrition werd toegevoegd in de mouw.

wielertrui 2019

wielertrui 2019 rug

 

Nieuwsarchief per categorie


 

Volledig nieuwsarchief


Onze partners