/ Nieuwsarchief / Het komt goed met de geblesseerden/zieken

Het komt goed met de geblesseerden/zieken

Nieuwsbericht 25 March 2019 - Teamnieuws

De Vlaamse voorjaarsklassiekers komen eraan. Te beginnen deze week met de Driedaagse Brugge - De Panne woensdag en de E3 BinckBank Classic Harelbeke vrijdag. Onze selecties voor de eerste twee van vijf Vlaamse Worldtour koersen op een rij zijn gekend. Een aantal van onze renners die out waren maken zich intussen klaar voor hun wederoptreden.

Robbe Ghys, Christophe Noppe, Preben Van Hecke, Kenneth Van Rooy, Jordi Warlop, Sasha Weemaes en Thimo Willems zijn onze renners voor De Panne. Jordi Warlop moest ziek passen voor Nokere Koerse maar is gelukkig al weer klaar voor het vervolg. In Harelbeke starten we met Piet Allegaert, Lindsay De Vylder, Benjamin Declercq, Robbe Ghys, Emiel Planckaert, Thomas Sprengers en Dries Van Gestel. Terugkeer daar dus van Benjamin Declercq, ziek gevallen begin maart kort na Omloop het Nieuwsblad en nadien hard gewerkt aan de terugkeer, onder meer in Spanje.

Kevin Deltombe viel half februari uit met een sleutelbeenbreuk in de ronde van Murcia. Vrij snel trainde hij op de rollen en de laatste weken werkte hij stevig aan de conditie in één van de mooiste regio's van Italia, de Abruzzen. Met Matthias Van Gompel komt het ook goed. Hij viel ziek uit in de Ronde van Valencia, hervatte de trainingen in februari en is die de laatste weken meer en meer gaan opdrijven.

 

Nieuwsarchief per categorie


 

Volledig nieuwsarchief


Onze partners