/ Nieuwsarchief / In de prijzen na knap werk van het hele team!

In de prijzen na knap werk van het hele team!

Nieuwsbericht 22 April 2019 - Presidential Cycling Tour of Turkey (2.UWT TUR)

Onze mannen in de Tour of Turkey hebben het er schitterend vanaf gebracht. De ronde eindigde in winterse omstandigheden maar dat weerhield hen niet om ervoor te gaan, in de aanval, voor ereplaatsen, en voor de eindzege in het bergklassement.

In de vierde rit trok Thimo Willems mee in de aanval voor de punten van de bergprijs. Nadien liet hij zich weer uitzakken tot in het peloton. De vijfde rit was voorzien om boven de 2000 meter hoogte te eindigen maar werd omwille van de sneeuw en gladheid ingekort. Zware kost in deze weersomstandigheden voor onze mannen en voor de makeniekers achteraf. Robbe Ghys was hier onze man in de vulcht van de dag, ze liepen tot acht minuten uit en werden gegrepen op 10 kilometer van de finish. In de slotrit was Thimo Willems weer van de partij in de vroege vlucht. Hij sprokkelde de nodige punten om de bergprijs definitief om de schouders te krijgen. Nadien was het nog eens alle hens aan dek voor de sprint waarin Christophe Noppe mooi vijfde werd. In deze ronde pakt Christophe dus 3 x top 10 en 2 x top 15, die laatste twee hadden een zeer lastige finale.

Kortom, we zagen een hele week knap werk van het hele team, super mooi als team gewerkt in de aanval, voor het bergklassement en voor de voorbereidingen van de sprints. Het levert een mooie eindbalans op in deze rittenwedstrijd van WORLDTOUR niveau. Nog even voor de volledigheid, rit vier en zes ging naar Caleb Ewan, rit vijf en de eindzege was voor Felix Grossschartner.

Thimo Willems eindwinnaar bergprijs
Thimo Willems eindwinnaar bergprijs (Foto © Getty Images)

 

Nieuwsarchief per categorie


 

Volledig nieuwsarchief


Onze partners