/ Nieuwsarchief / Moreno De Pauw stopt met koersen na de winter

Moreno De Pauw stopt met koersen na de winter

Nieuwsbericht 9 October 2019 - Teamnieuws

Moreno De Pauw heeft vandaag zijn afscheid van de wielersport aangekondigd. Onze pistier houdt er na deze winter mee op. Moreno debuteerde als prof in 2014 en reed tot nu steeds bij onze ploeg. Hij was een vaste waarde in de nationale pistekern.

Op zijn facebookpagina verwoordt Moreno het als volgt: "De laatste weken/maanden heb ik gevoeld dat ik klaar ben voor nieuwe doelen in mijn leven en om meer tijd met mijn dochter en familie te kunnen spenderen. Ik kijk met veel trots en fierheid terug op mijn prestaties. Ik heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken en heb dankzij de fiets enorm veel mooie momenten mogen beleven."

"Ik wil bij deze mijn ploeg Sport Vlaanderen-Baloise en Belgian Cycling bedanken voor alle kansen die zij me de afgelopen jaren gegeven hebben. En uiteraard al mijn fans die me door dik en dun vooruit geschreeuwd en gesteund hebben!"

Moreno is onder meer gekend als specialist van de snelle ronde in het Gentse Kuipke. Hij laat nog weten "enorm gemotiveerd te zijn om zijn carrière in schoonheid af te sluiten en om er deze winter nog eens een knal op te geven!". Vanaf dinsdag 12 november bij de start van de Lotto-Zesdaagse Vlaanderen-Gent zal hij er dus weer vol tegenaan gaan.


Foto © Getty Images

 

Nieuwsarchief per categorie


 

Volledig nieuwsarchief


Onze partners