/ Nieuwsarchief / Noppe 4e, Verwilst pakt metas volantes en combiné

Noppe 4e, Verwilst pakt metas volantes en combiné

Nieuwsbericht 3 February 2019 - Trofeo Palma (1.1 ESP) en Trofeo de Tramuntana: Soller - Deia (1.1 ESP)

Mooi dagje zondag voor onze ploeg in de Challenge Mallorca, Trofeo Palma, Christophe Noppe werd knap vierde in de massasprint, Sasha Weemaes werd veertiende, Aaron Verwilst was mee in de vlucht van de dag en won het klassement voor de tussensprints en de combiné.

De vlucht van de dag was snel een feit, Aaron Verwilst was mee en ging vol in de tussensprints. De kopgroep kreeg een behoorlijke voorsprong maar werd toch al weer gegrepen met nog dik 50 kilometer te gaan. Er kwamen nog enkele nieuwe ontsnappingen maar de sprintersploegen deden hun werk en Marcel Kittel was de snelste. Christophe Noppe werd knap vierde en liet kleppers als Greipel, Degenkolb en Kristoff achter zich. Sasha Weemaes werd veertiende. En Aaron Verwilst mocht op het podium zijn prijzen in ontvangs nemen.

Selcht weer zaterdag op Mallorca voor de lastige Trofeo de Tramuntana Soller - Deia, koud en regen. Tim Wellens won, een eerste peloton eindigde helemaal verbrokkeld. Thomas Sprengers, Aaron van Poucke en Preben Van Hecke eindigden in een tweede groep op 6 minuten , alle drie binnen de top 30.

Christophe Noppe spurt naar plaats 4
Christophe Noppe spurt naar plaats 4 (foto © Getty Images)

 

Nieuwsarchief per categorie


 

Volledig nieuwsarchief


Onze partners