NIEUWS

Geslaagde tiendaagse trainingsstage

Teamnieuws
20 January 2020

Onze traditionele januari stage in het Spaanse Calpe zit erop. Met flink wat vertraging is iedereen zondagavond vanuit Valencia geland in Belgiƫ. Storm Gloria met regen, sneeuw en wind zorgde voor problemen in Calpe en omstreken, en de luchthaven van Alicante werd 24 uur gesloten.

Alle voorziene trainingen zijn kunnen gebeuren en zaterdag werd er afgesoten met een stevige rit, zes uur in het zadel voor meer dan 200 kilometers. Een aantal renners trainde vrijdag op het parcours van de koninginnerit van de Ronde van Valencia 2020 tussen Calpe en de Sierra de Bernia. De slotklim daar heeft stroken met stijgingspercentages boven de 20%. De voorbereidingen op het wielerseizoen 2020 gaan intussen verder, woensdag staat er in Belgiƫ weer een groepstraining gepland. Binnen 10 dagen beginnen we eraan met de eerste koersdag van de Challenge Ciclista op Mallorca en vier dagen later starten ze in Zuid-Frankrijk.

Een reportageploeg van Focus WTV trok in het spoor van onze ploeg mee naar Calpe. In deze video blikken ze vooruit met een aantal West-Vlaamse renners.


Nieuwsarchief per categorie

Volledig nieuwsarchief

onze partners 2022
 
Onze partners