NIEUWS

Groepstraining, stages en eerste competities na lockdown

Teamnieuws
27 June 2020

Een periode van wekenlang individueel of in kleine groepjes trainen zit erop, vanaf woensdag 1 juli staan er een groepstraining en enkele ministages op de agenda. Onze renners kijken ernaar uit en staan te popelen om te koersen. Op vijf juli wordt de Grote Prijs Vermarcsport onze eerste competitie sinds de lockdown. Waar we starten in augustus kunnen we ook al meegeven, onder voorbehoud van verdere ontwikkelingen rondom het coronavirus uiteraard.

Op 1 juli houden we onze eerste samenkomst aan de Blaarmeersen, de wielerpiste te Gent. Dat is het eerste moment waarop renners en omkadering mekaar na lange tijd weer terugzien en we zullen een stevige groepstraining afwerken. Vier dagen later is er in Rotselaar dan de Grote Prijs Vermarcsport, onze eerste competitie sinds de lockdown. We zullen er zijn met Amaury Capiot, Gilles De Wilde, Milan Menten, Thomas Sprengers, Fabio Van Den Bossche, Kenneth Van Rooy, Sasha Weemaes en Thimo Willems. Nadien (8 tot 10 juli, 15 tot 17 juli en 22 tot 24 juli) volgen er ministages vanuit Kortrijk, Maastricht en Oudenaarde.

Op 20 juli is er een ploegentijdrit op het Circuit van Zolder en op 1 augustus zullen al onze renners de Heistse Pijl rijden. Daarna volgen de eerste rittenwedstrijden, het volledige programma voor juli en augustus vind je hier.


Foto © Getty Images


Nieuwsarchief per categorie

Volledig nieuwsarchief

onze partners 2022
 
Onze partners