NIEUWS

Persbericht: Baloise Insurance verlengt sponsorcontract met wielerploeg Sport Vlaanderen - Baloise

Teamnieuws
23 September 2020

Verzekeraar Baloise Insurance heeft haar partnership met het UCI ProTeam Sport Vlaanderen - Baloise met minstens 2 jaar verlengd tot eind 2022. Voor Sport Vlaanderen - Baloise is het een opsteker dat het ook in deze onzekere tijden kan blijven rekenen op deze stabiele langetermijnpartner.

Baloise Insurance is nu al 12 jaar vaste sponsor van het team van manager Christophe Sercu. Daarmee bevestigt de verzekeraar haar reputatie als veilige en stabiele langetermijnpartner in het wielrennen. Naast sponsor van de wielerploeg is de verzekeraar ook hoofdpartner van de Baloise Belgium Tour, de Telenet Baloise Lions, de Baloise Ladies Tour en vaste partner van de Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent.

Veilige sponsorpartner in de wielersport

Ondanks de onzekere tijden die de coronacrisis met zich meebrengt, bevestigt Baloise Insurance met de contractverlenging haar vertrouwen in het wielerteam van Sport Vlaanderen - Baloise en zijn leiding.

Bart Walraet, Directeur Corporate Marketing & Communicatie Baloise Insurance: “Baloise Insurance hecht als vooruitstrevende werkgever veel belang aan de ontwikkeling van jong talent en dat trekken we consequent door in onze sponsoringspolitiek. Wij blijven de missie van Sport Vlaanderen - Baloise steunen om jonge talentvolle renners de kans te geven om in een veilige professionele omkadering ervaring op te doen. En met succes, want ondertussen zijn ze talrijk, de renners die dankzij de begeleiding van het team van Christophe Sercu, doorgegroeid zijn naar World Tour-teams en daar het mooie weer maken. Daar zijn we bijzonder fier op.


Foto © Getty Images


Nieuwsarchief per categorie

Volledig nieuwsarchief

onze partners 2022
 
Onze partners