NIEUWS

Fabio 17e in eindstand, Jens toont sprintersbenen

Deutschland Tour (2.Pro GER)
30 August 2021

Jens Reynders opende de kletsnatte editie van de Ronde van Duitslang met een achtste plaats in de sprint van de openingsrit. Zonder pech in volle sprint in rit drie had Jens daar nog dichter geweest. Op de slotdag verzekerde een sterke Fabio Van den Bossche zich van plaats 17 in de eindstand van deze 2.Pro ronde met 9 Worldtour ploegen aan de start.

Alex Colman was in de openingsrit mee in de vlucht van de dag. Knap werk in de finale van onze ploeg voor Jens Reynders die achtste werd in de massasprint. Idem in de derde rit, daar was Jens op weg naar een top vijf plaats tot hij op 200 meter van de finish in volle sprint in de flank aangereden werd met een mechanisch probleem als gevolg. Alex was er intussen niet meer bij, hij ondervond te veel last van een valpartij in rit twee. Een massale val was dat, op kletsnatte gladde wegen. Ook Fabio en Sander De Pestel lagen erbij.

In de niet zo lange maar stevige slotrit kregen de renners zes gecategoriseerde hellingen plus nog een reeks niet gecategoriseerde klimmetjes voor de wielen geschoven. Het werd een regelrechte afvalkoers, met 27 waren ze nog in de slotkilometer. Fabio "Abloc all day long" was mee en werd 14e in de rit en zo heel knap 17e in de eindstand.


Nieuwsarchief per categorie

Volledig nieuwsarchief

onze partners 2021
 
Onze partners