NIEUWS

Loodzwaar in West-Vlaanderen, sprint in Frankrijk

Gent-Wevelgem in Flanders Fields (1.UWT BEL) en Cholet - Pays de la Loire (1.1 FRA)
29 March 2021

Met een 35ste plaats was Jens Reynders onze beste renner in Cholet - Pays de la Loire. Elia Viviani won er de sprint van een peloton van ongeveer 60 renners. Wind, waaiers, hellingen en plugstreets, zware kost in Gent-Wevelgem, vijf van onze renners eindigden in een groep die reed voor plaats 58 op 11'24" van winnaar Wout Van Aert.

Pech in Gent-Wevelgem voor Lindsay De Vylder, twee valpartijen haalden hem uit koers. Gelukkig is alles verder ok met Lindsay. Een valpartij was er ook voor Fabio Van den Bossche, hij wilde opschuiven met het oog op de heuvelzone maar belandde in de beek door een beweging in het peloton. Fabio ging door op een reservefiets, waardoor hij in de eerste vrijgegeven uitslag nog niet opgenomen was.

Pech voor Sasha Weemaes in Chôlet, net voor de plaatselijke rondes reed iemand in zijn versnelling waardoor hij vooraan weg viel. Ook Ruben Apers moest om soortgelijke redenen naar de kant. De na 1 jaar wederoptredende Aaron Verwilst reed de wedstrijd uit op plaats 75, hij liet het peloton gaan op een klim op 4 kilometer van de finish. Ongeveer hetzelfde verhaal bij Sander De Pestel, hij had het peloton wat eerder laten gaan.

Foto's Gent Wevelgem in Flanders Fields 2021.

valpartij Lindsay De VylderValpartij Lindsay De Vylder(photo @GettySport)


Nieuwsarchief per categorie

Volledig nieuwsarchief

onze partners 2021
 
Onze partners