NIEUWS

Rittenwedstrijden in Noorwegen en Tsjechië

Arctic Race of Norway (NOR 2.Pro) en Sazka Tour (CZE 2.1)
09 August 2021

Vier dagen koers doorheen een prachtig decors, de Arctic Race of Norway is een nog jonge rittenwedstrijd waar velen naar uit kijken. Gelijktijdig verschenen we in Tsjechië aan de start van de Sazka Tour.

Een bergrit en enkele heuvelritten waarin betere sprinters kunnen overleven, zie daar het stevige menu in Noorwegen. Onze renners waren erbij en deden het prima. Met Alex Colman, Cedric Beullens en Jens Reyners hadden we drie dagen op rij iemand mee in de vroege vlucht. En Arne Marit eindigde knap zesde in de sprint van rit twee. Van echt ver wist hij nog sterk op te schuiven. In de slotrit wist Arne ook knap aan te klampen bij de kop van het peloton in de finish bergop.

In Tsjechië pakte Thomas Sprengers net geen top tien in de eerste rit. In de tweede rit deed Fabio Van den Bossche dat net wel en met diezelfde positie in de voorlopge stand werd hij onze man voor het klassement. Helaas voelde Fabio zich niet super in rit drie en 's avonds moest hij ziek afhaken voor het vervolg. Eveneens pech voor Aaron Verwilst die ten val kwam in de slotrit en moest opgeven door pijn in de knieholte. Rune Herregodts was onze man in de vroege vlucht van rit drie. Uiteindelijk Thomas op plaats 22 nog onze dichtste renner in de eindstand.


Nieuwsarchief per categorie

Volledig nieuwsarchief

onze partners 2022
 
Onze partners