NIEUWS

Overwinningen voor Arne Marit en Jules Hesters

Houtem-Vilvoorde, Kemmel Koerse, Ninove en Westrozebeke (BEL) en GP de Pérenchies (1.2 FRA)
26 July 2022

Een rust en trainingsperiode zit erop en een aantal van onze renners kwamen al in actie in koersen op de nationale kalender. Dat leverde winst op in twee profkoersen op de nationale kalender: voor Jules Hesters in Ninove en voor Arne Marit in Westrozebeke.

Jules haalde het in een spurt met twee van Dries De Bondt. Wat later spurtte Jens Reynders er naar de derde plaats. Diezelfde Jens reed in Westrozebeke solo voorop in de finale tot op minder dan een kilometer van het einde een 7-tal renners bij hem aansloot. Arne haalde het in de spurt voor de Nieuw-Zeelander Luke Mudgway. Alex Colman werd zevende en Jens eindigde op plaats acht. Alex was een week eerder nog tweede geworden in Houtem-Vilvoorde en dat deed Robbe Ghys ook in Kemmel-Koerse.

In de Grand Prix de la ville de Pérenchies, één dag voor de wedstrijd in Westrozebeke, was Arne ook op weg naar een mooie uitslag maar een tweede lekke band was er daar teveel aan. Hoe dan ook deze prestaties zijn een opsteker voor het verdere programma van onze tweedejaarsprof na bijzonder veel pech met een 7-tal valpartijen in het eerste deel van dit wegseizoen. In Pérenchies was Ward Vanhoof op plaats negen onze dichtste finisher en Ruben Apers eindigde er op plaats twaalf. Deze koers was niveau 1.2 op de UCI kalender.


Nieuwsarchief per categorie

Volledig nieuwsarchief

onze partners 2022
 
Onze partners