NIEUWS

Twee ritzeges, één dag geel en twee dagen groen in Tsjechië

Sazka Tour (2.1 CZE)
08 August 2022

Met ritzeges voor Rune Herregodts en Kamiel Bonneu, en Rune een dag in het geel en twee dagen in het groen werd de Tsjechische Saska Tour een groot succes voor onze renners. Voor Rune was dit zijn derde zege bij de profs, voor neo-prof Kamiel de eerste.

Rune had zijn huiswerk voor rit één goed gemaakt, er waren weinig sprinters in deze ronde en net zoals in de ronde van Andalucia trok hij mee in de vroege vlucht. Het peloton misrekende zich, de koplopers deelden goed in, konden sprinten voor rit en Rune was het snelst. Er volgden dan twee bergritten, na rit 2 was Rune de leiderstrui kwijt maar dankzij enkele tussensprinten wist hij de groene trui nog een dag langer te behouden.

Rit drie was de koninginnerit. In de eerste bergrit had Kamiel niet zo een beste dag maar op dag drie liep het perfect. Op een finish bergop was Kamiel de snelste van een ruime kopgroep, goed voor zijn eerste zege bij de profs!!

Kortom, gedurende vier dagen in Tsjechië een knappe ploeg aan het werk gezien, met fantastische uitslagen en super inzet en samenhang!


(Photos: Sazka Tour, Barbora Reichová, Markéta Navrátilová)


Nieuwsarchief per categorie

Volledig nieuwsarchief

onze partners 2022
 
Onze partners