/ Nieuwsarchief / Via Pruszków en Manchester naar het Kuipke

Via Pruszków en Manchester naar het Kuipke

Nieuwsbericht 9 november 2017 - Track World Cup 2, Manchester (CDM, GBR) en Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent (CL1, BEL)

Het is een erg drukke periode voor onze nationale pisteploeg. Net weer thuis met enkele medailles uit Pruszków is het dit weekend reeds de beurt aan de tweede manche van de Wereldbeker Piste in Manchester. En meteen daarna start dan de 77ste editie van de Zesdaagse van Gent.

Pruszków vorig weekend was mooi voor de Belgische delegatie. Ons duo Kenny De Ketele en Moreno De Pauw behaalde zilver in de ploegkoers en één van onze neo-profs voor 2018, Robbe Ghys, pakte met verve goud in de scratch. Dit weekend is er in Manchester de tweede manche van de Wereldbeker. Bij de geselecteerden opnieuw Kenny De Ketele, Moreno De Pauw, Lindsay De Vylder en Robbe Ghys. Gerben Thijssen en Sasha Weemaes vervolledigen de ploeg.

En na Manchester strijkt de wereldtop neer in het Gentse Kuipke. Kenny en Moreno gaan er voor de zege, Lindsay De Vylder vormt koppel met Robbe Ghys en ook Jonas Rickaert is van de partij, gekoppeld aan de Nederlander Roy Pieters. Zwaarste tegenstanders zullen zijn de recente winnaars in Londen, Cameron Meyer en Callum Scotson, en de wereldkampioenen ploegkoers Morgan Kneisky en Benjamin Thomas.

 

Nieuwsarchief per categorie


 

Volledig nieuwsarchief


Onze partners