Siteinfo, privacybeleid, disclaimer, copyright

/ Siteinfo, privacybeleid, disclaimer, copyright

Official website ‘Sport Vlaanderen - Baloise’

UCI Continental Professional Team 2019

Adres: Wielerclub Eddy Merckxvrienden vzw, Kalkhoevestraat 1, B-8790 Waregem, Belgium
Tel. +32 56 62 02 20 - Fax +32 56 62 02 20
e-mail: christophe@sercu.net

Website created by: EVB - Erik Van Breugel, Lorkenhof 20, B 3290 Diest, Belgium
Cyclingmoments.com en evb.be
e-mail: vanerik@gmail.com
Twitter: @cyclingmoments
Instagram: @cyclingmoments

Privacybeleid en disclaimer:

Persoonlijke gegevens die u aan ons doorgeeft door producten te bestellen of er infomatie over aan te vragen, worden door ons bewaard. Deze informatie wordt niet gebruikt om u te herkennen bij een bezoek aan onze site. De informatie wordt gebruikt om aan uw verzoek te voldoen en u optimaal van dienst te kunnen zijn. De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties.

Copyright:

Auteursrecht op alle informatie op de “Sport Vlaanderen - Baloise” website (http://www.sportvlaanderen-baloise.be, http://www.topsport-vlaanderen.be) berust bij de wielerploeg Sport Vlaanderen - Baloise, p/a Wielerclub Eddy Merckxvrienden vzw, Kalkhoevestraat 1, 8790 Waregem.

Andere handelsmerken, handelsnamen, logo’s en bedrijfslogo’s kunnen op deze website voorkomen, deze blijven eigendom van de respectievelijke eigenaars.

Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke schriftelijke en voorafgaande toestemming van wielerploeg Sport Vlaanderen - Baloise het materiaal gebruikt in deze website, zoals informatie, teksten, beelden, fotomateriaal, geluid en html-codes, via elektronische en gedrukte media of op welke andere wijze ook op te slaan (tenzij voor persoonlijk gebruik) en/of te verspreiden.

Het is toegestaan om de nieuwsberichten van deze website voor andere internetsites te gebruiken mits voorafgaandelijke schriftelijke toestemming en mits aan volgende voorwaarden wordt voldaan:

  • bij ELK overgenomen nieuwsbericht moet duidelijk de bron vermeld worden (“Sport Vlaanderen - Baloise”);
  • de bronvermelding moet tevens gelinkt worden met http://www.sportvlaanderen-baloise.be en daarbij staan we niet toe dan de gelinkte website in een frame van een andere site verschijnt;
  • de overgenomen informatie mag NIET onder de eigen copyright geplaatst worden;

Wielerploeg Sport Vlaanderen - Baloise kan deze voorwaarden op elk moment wijzigen.

Wielerploeg Sport Vlaanderen - Baloise, Erik Van Breugel, personeel en partners van de wielerploeg stellen eigen beelden en fotomateriaal ter beschikking van de website. Beeldmateriaal en foto’s voor publicatie op de website kunnen ook ingestuurd worden door derden. Zij verlenen zo de wielerploeg het gebruiksrecht ervan, dit zonder dat enige tegenprestatie verschuldigd is. Waar mogelijk worden de co√∂rdinaten van de inzenders steeds bij de beelden en fotomateriaal vermeld. Foto’s met watermerk worden niet op de site gepubliceerd.

Het is toegestaan te linken met de URL http://www.sportvlaanderen-baloise.be en met vermelding van de naam “professionele wielerploeg Topsport Vlaanderen - Baloise”. We staan niet toe dat de pagina’s in een frame van een andere site verschijnen.

We bieden de informatie op onze website aan zonder de minste vorm van garantie. De informatie op deze website kan onjuistheden of zetfouten bevatten en kan op elk moment gewijzigd worden.

Bedankt voor je bezoek aan onze website.

Onze partners